Diensten

Binnenwerk

Buitenwerk

Nieuwbouw en onderhoud

Advies

Altijd een passende oplossing, voor uw woning of bedrijf.

Altijd streven naar perfectie

Rinie Michels schilderwerken biedt verschillende diensten aan om u of uw bedrijf zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zowel binnen- en buitenschilderwerk, bij nieuwbouw of als onderhoud, wij maken overal een passend plan op maat. Door een brede vakkennis en meer dan 10 jaar ervaring beschikken wij over ver-

schillende technieken en materialen om voor elk karwei de beste optie voor u aan te kunnen bieden. Na persoonlijk contact met de klant en goed overleg brengen wij deze plannen in praktijk en zorgen wij dat uw schilderwerk binnen de korstste keren in topconditie is en beschermd is tegen weer en wind, stof en vuil.

Binnenwerk

 

Binnenshuis wilt u natuurlijk ook dat uw schilderwerk er piekfijn uit ziet, het beschermd tegen stof en vuil, maar geeft een ruimte ook sfeer. Dus ook voor het onderhoud van uw kozijnen, deuren, wanden of wat dan ook, kunnen wij uw huis of bedrijf voorzien van een nieuw laagje verf, of juist een helemaal nieuwe look geven als u het tijd vind voor een ander kleurtje.

Nieuwbouw en onderhoud

 

In nieuwbouwhuizen geven wij het huis het eerste vleugje sfeer met kleur op de wanden, plafonds, kozijnen en/of deuren. Maar ook in huizen waar al in geleefd is, die hier en daar een deukje opgelopen hebben en eens toe zijn aan een grote of kleine facelift zijn wij kundig in het herstellen van oude glorie, groot of klein.

Meer info?

Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

 

Uitgebreider contact formulier op de contact pagina.

 
 
 

Buitenwerk

 

"Goed schilderwerk bepaald het aangezicht van een huis" wordt wel eens gezegd. Het is niet alleen dat uw huis er netjes en verzorgd uit ziet maar ook dat uw houtwerk beschermd is tegen de weersomstandigheden en vuil van buitenaf. Rinie Michels schilderwerken zorgt er voor dat uw schilderwerk in topconditie verkeerd en dat uw huis of bedrijf er weer netjes en verzorgd uit ziet.

Advies

 

Spierwit gecombineerd met verschillende grijstinten of juist gebroken wit om te combineren met verschillende aardetinten.

Een klein verschil met een heel ander resultaat. Voor advies in kleur- of materiaalkeuze kunt bij ons natuurlijk ook terecht. Met meer dan 10 jaar werkervaring weten wij u goed te adviseren in wat voor kleur of materiaal geschikt is voor uw klus. Dit doen we natuurlijk in nauwe samenwerking met u om er voor te zorgen dat we uiteindelijk het hoogst haalbare resultaat kunnen boeken.

Handelseweg 110

5423 SC Handel

Rinie Michels schilderwerken

Schildersbedrijf

Schilderbedrijf

Handel

Noord Brabant

Gemert-Bakel

Schilder

06 12 25 13 42